BAŞKAN ERDEM’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni dönem meclis çalışma komisyonları karma listeyle oluşturuldu.

Meclis toplantısında konuşan Başkan Eray Erdem, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, meclis çalışma komisyonlarını karma olarak oluşturduklarına değindi.
Başkan Erdem, “Odamızın aylık olağan meclis toplantısını meclis üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantımızda yeni dönem çalışma komisyonlarımızı; meclisimizi temsil edecek şekilde, her görüşten arkadaşımızın katılımıyla karma olarak oluşturduk. Bilirkişi, hakem ve ekspertiz listelerini de görüştüğümüz toplantımızda; bütün kararlar oy birliğiyle meclisimizde onaylandı. Seçim öncesi deklare ettiğimiz ‘birlik ve beraberlik’ vurgusuna odamız meclisinde de devam etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Meclis toplantımızda alınan kararların Alanya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Önümüzdeki süreçte Allah’ın izniyle, birlik ve beraberlik içerisinde Alanya’mıza hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

BAŞKAN ERDEM’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU