BATI AKDENİZ MERMER SEKTÖRÜ İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ HK.

2046

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan yazıda, ATSO ev sahipliğinde 26-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Batı Akdeniz Ticaret Buluşmalarının, farklı sektörlerde düzenlenecek olan ikili görüşmeler ile devam ettirildiği, bu kapsamda 02.08.2022 Salı günü 14:30-16:30 saatleri arasında ATSO Atatürk Konferans Salonunda “Batı Akdeniz Mermer Sektörü İkili İş Görüşmeleri” gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, blok doğal taş (mermer) üreticileri, tedarikçileri, mermer işleyicileri ve sektörde alım yapan firmaların bağlantı kurmalarının hedeflendiği ikili görüşmelere ilişkin öncelikle yukarıdaki faaliyet konularında “İkili İş Görüşmeleri Katılımcı Firmaları”nın belirleneceği, sonrasında bu firmalarla görüşme yapmak isteyen firmalara duyuru yapılarak randevularının ayarlanacağı belirtilmektedir.

Anılan etkinliğe katılmak isteyen firmalarımızın en geç 07.07.2022 tarihine kadar https://atso.xyz/bamermer bağlantısındaki firma bilgi formunu doldurmaları gerekmekte olup, kayıt işlemi için Odamızla (Ezgi Arıkan-02425121697 dahili 219) irtibata geçmeleri önemle duyurulur.

Bilgilerinize sunarız.