KAVALEXPO 2017 FUARI-YUNANİSTAN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan yazıda, 06-11 Ekim 2017 tarihleri arasında Yunanistan – Kavala Ticaret Odası Fuar ve Konferans Merkezinde, KAVALAEXPO 2017 Fuarı’nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda “Turizm” konusuna öncelik verileceği ve turizm sektöründeki firmalarla “ekonomik çeşitlendirme ve sürdürülebilir turizm kaynakları” hakkında toplantılar düzenleneceği, ayrıca firmaların kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.

Yazıda devamla Kavala Ticaret Odası’nın, katılmak isteyen firmalara, ücretsiz stant temin edebileceği, fuarda stand açan veya stand açmayarak sadece fuara katılım sağlamak isteyen tüm firma yönetim kurulu başkanlarının Kavala’daki 1 gece konaklama masraflarının Kavala Ticaret Odası tarafından karşılanacağı vurgulanmıştır.

Fuara ilişkin detaylı bilginin http://www.kavalaexpo.gr  web adresinde yer aldığı,  kayıt ve diğer sorular için Kavala Ticaret Odası ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden irtibata geçilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Kavala Ticaret Odası iletişim:
Mrs.Souzi Mavrommati
E-posta: info@chamberofkavala.gr