‘REVİVİNG EUROPE’ ETKİNLİĞİ HAKKINDA

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 15.09.2021 tarih ve 89113609-876.02- sayılı yazısı;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) üyesi ve aynı zamanda Birlik Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Avrupa’daki bütün yerel/yöresel odaların davetli olduğu “Reviving Europe” adlı etkinlik düzenlenecektir. Etkinliğin amacı; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somur fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa’nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmaktadır.

Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021’de 11.00- 12.15 (TSİ)saatleri arasında “Komşuculuk ve Genişleme” politikası kapsamında “Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlama için kilit faktörler” konulu oturum katılım sağlayacaktır.

Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkanı bulunmamaktadır. Etkinliğe https://chambers4e.eu adresinden kayıt yapılabilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.