TİCARET BAKANLIĞI NEZDİNDE COĞRAFİ İŞARETLERİN TANITIMI VE DENETLENMESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda verilen bilgiye göre;

TOBB ile Ticaret Bakanlığı işbirliğinde 7 Haziran 2022 Salı günü saat 15:00’da “Ticaret Bakanlığı Nezdinde Coğrafi İşaretlerin Tanıtımı ve Denetlenmesi Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir.

Söz konusu seminerde coğrafi işaretlerin tanıtımında ve reklamında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılacak, denetim konusunda Ticaret Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Reklam Kurulu tarafından gerçekleştirilen işlemler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.  Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere,

webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz.