Dosyalar

TÜBİTAK 1512 GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI

1952

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 29.07.2022 tarihli yazıda; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nden TOBB’a iletilen yazıya atıfta bulunularak, TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin yapmış olduğu faaliyetlerden bahsedilmiş, TÜBİTAK BİGG 2022-2 Yeşil Büyüme yeni çağrı döneminde gerçekleştirilecek olan tanıtım, eğitim ve mentorluk faaliyetlerini içeren programın duyuru metni tarafımıza iletilmiştir.

Duyuruda, TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı (BİGG) 2022 yılı 2. çağrı dönemi (Yeşil Büyüme) başvurularının açıldığı, TOBB ETÜ, TürkTraktör, Hacettepe Teknokent TTM ve KTO Karatay Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen BİGG GARAJ Yeşil Büyüme Programının, 450.000 TL’lik TÜBİTAK BİGG hibe desteği için yeni dönem başvurularının alınmaya başlandığı ifade edilmektedir.

Duyurunun tam metni ekte yer almaktadır.

EK: BİGG Garaj Duyuru Eki İçin Tıklayınız

EK

• Bigg Garaj Duyuru Eki (362,64 KB)