YÖREX FUARI VE B2B GÖRÜŞMELER

Odamızın da standının bulunduğu, Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl on birincisi düzenlenen “YÖREX-11.Yöresel Ürünler Fuarı” 20-24 Ekim tarihlerinde, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerin yer aldığı YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hedeflerinden biri de üreticileri ikili iş görüşmeleri yapmak üzere perakende firmaları ve e-ticaret portalları temsilcileri ile bir araya getirmek, coğrafi işaretli ürünlerin ulusal ve uluslararası piyasalarda ekonomik değerini artırmaktır.

İş bağlantılarının kurulması ve geliştirilmesi amacı ile YÖREX’in  düzenlendiği  fuaye  alanında  yer  alan  Türkiye  Odalar  ve Borsalar Birliği ile ulusal market zincirleri, e-ticaret siteleri ve restoran zincirlerinin stantlarında ikili  iş görüşmeleri  (B2B  eşleştirme) programı düzenlenecektir.

Bu yıl görüşmelere katılacak olan firmalar: Carrefoursa, Migros, Metro, Özdilek gibi perakende firmalarının yanı sıra PttAVM, Trendyol,  Hepsiburada, Gittigidiyor, Getir gibi e-ticaret siteleri.

İkili iş görüşmelerine katılmak isteyen üyelerimizin https://yorex.com.tr/b2b/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.