ALTSO DEPREM İSTASYONU DEPREMZEDELERİN İMDADINA YETİŞİYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem’in kurduğu ALTSO Deprem Yardım İstasyonu, Alanya’mızda ağırlanan depremzedeler için başta gıda ve giyim olmak üzere önemli yardımlar yapmaya devam ediyor.
Depremin ilk gününden bu yana gerek deprem bölgesine gerekse Alanya’ya sığınan depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda önemli çalışmalara imza ALTSO Başkanı Eray Erdem, adeta bir AVM gibi faaliyet gösteren ALTSO Deprem Yardım İstasyonu’ndan da çok sayıda depremzedenin yararlanmasını sağladı.

SAYISIZ YARDIM ORGANİZASYONUNA İMZA ATTI

Öte yandan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın depremin başından bu yana yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Bugüne kadar derem bölgesine onlarca yardım tırı gönderen, 50 adet konteyneri de bölgeye sevk eden Erdem, Alanya’dan yolladığı çok sayıda otobüs ile de 3 bine yakın depremzedenin felaket bölgesinden tahliyesini sağladı.

İSTASYONDA DOĞRU TASNİF YAPILIYOR

ALTSO Başkanı Eray Erdem’in kurduğu ekip, ALTSO Deprem Yardım İstasyonu’na gelen her yardımı kayıt altına alıyor ve doğru bir şekilde tasnifleyerek adeta bir mağaza gibi hizmet veriyor.

ADRES TESPİTİ İLE GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILIYOR

Her yaştan insanın ihtiyaç duyabileceği tüm ürünlerin bulunduğu istasyondaki gönüllü ekip, gerçek ihtiyaç sahibi depremzedelerin adres tespitlerini yaparak, kayıt altına alıyor ve servislerle depremzedelerin ihtiyaçları adreslerine götürüyor.

BAŞKAN YÜCEL VE REKTÖR KALAN DA İSTASYONDAYDI

Açıldığı günden bu yana binlerce depremzedeye destek olan ALTSO Deprem Yardım İstasyonu’nu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile ALKÜ Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan’da ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.
Yücel ve Kalan’ı yardım istasyonunda karşılayan Başkan Erdem, yapılan yardımlarla ilgili de bilgilendirme yaptı.

‘HAYIRSEVERLERİMİZİN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ’

ALTSO Deprem Yardım İstasyonu’na hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini ifade eden Başkan Erdem, ”Bu örnek organizasyonun başarısındaki emekleri nedeniyle ekip arkadaşlarıma ve kadirşinas Alanya halkına teşekkür ediyorum. Depremin yaralarını sarabilmek adına ilk günden bu yana dayanışmanın en güzel örneğini göstererek, tüm gayretimizle birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz.”

ALTSO DEPREM İSTASYONU DEPREMZEDELERİN İMDADINA YETİŞİYOR