KAYMAKAM ÜRKMEZER VE BAŞKAN ŞAHİN İMALAT SEKTÖRÜNÜ GEZDİ

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile birlikte imalatçı firmaları ziyaret ederek, imalat sektörünün son durumu hakkında bilgi aldı.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Alanya’da faaliyet gösteren Erdem Mobilya, Alsun Orman Ürünleri, Babaoğlu Zeytincilik ve Alanya Tavukçuluk firmalarını ziyaret ederek, firma sahiplerinden sektör hakkında bilgi aldılar.

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer, “Alanya’mızdaki çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren imalatçı firmalarımızı ziyaret ettik. Her zaman söylüyoruz Alanya bir turizm kenti ama turizmin yanı sıra aynı zamanda bir de tarım ve ticaret kenti. Alanya ekonomisine özellikle istihdam sağlayarak destek veren bütün üreticilerimizin ister tarım sektöründe olsun ister sanayi sektöründe olsun her türlü üreticinin yanındayız. Kaymakamlık olarak da arkadaşlarımızı hem ziyaret edelim istedik, hem de destek olalım istedik. Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızla da böyle bir program yaptık. Bizleri kabul edip, güzel bir şekilde ağırlayan arkadaşlarımıza ve böyle bir programı düzenleyip eşlik ettiği için başkanımız Mehmet beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymamak Ürkmezer’den sonra söz alan Başkan Şahin ise, “Sayın Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer ile birlikte Alanya’mızda üretim yapan imalatçı firmaları ziyaret ederek, imalat sektörünün son durumu hakkında bilgi edindik, görüş ve önerileri aldık.
Ziyaret ettiğimiz Erdem Mobilya, Alsun Orman Ürünleri, Babaoğlu Zeytincilik ve Alanya Tavukçuluk firmalarının yetkililerinin güncel ekonomik gelişmeler karşısında nasıl bir pozisyon aldıklarını da yerinde görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti.
Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu iş gezisinde ilgi ve alakalarından dolayı iş insanlarımız Erhan Arıkan, Mahmut Köse, Hüseyin Babaoğlu, Nurettin Babaoğlu ve Ahmet Öz’e çok teşekkür eder, işlerinde başarılar dilerim.
Bu vesile ile Alanya’mızın güncellenen talepleri, sorunlar ve çözüm önerileri başlıkları altında tüm sektörleri takip etmeye devam edeceğiz. Her şey Alanya’mız için” diye konuştu.

Firma sahipleri ise Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

KAYMAKAM ÜRKMEZER VE BAŞKAN ŞAHİN İMALAT SEKTÖRÜNÜ GEZDİ